Skip to Store Area:

Dady's Land - birotica si papetarie

Produse din hartie Organizare si arhivare Accesorii pentru birou Comunicare si prezentare Instrumente de scris Ambalare si marcare IT&C Produse scolare Produse administrative

Cum cumpar?

Pasul 1
Creaţi-vă un cont pe site. Va rugam sa completati toate campurile cerute de noi cu date corecte.Va rugam sa includeţi un număr de telefon pentru a putea fi contactat în cel mai scurt timp. Dacă aveţi un cont pe site, trebuie doar sa va autentificati cu nume de utilizator si parola.

Pasul 2
Alegeţi produsele dorite. Folosiţi butonul "ADAUGA IN COS".

Pasul 3
Folosi┼úi op┼úiunile disponibile pentru a verifica cantit─â┼úile de produse comandate. Pute┼úi ad─âuga sau ┼čterge anumite produse din Co┼čul de cump─âr─âturi.
După ce aţi ales produsele care vă interesează, folosiţi butonul "FINALIZARE COMANDA".
Comanda trebuie sa fie de cel putin 150RON pentru a putea fi trimisa.

Pasul 4
In cazul in care doriti ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat adresa mentionata in datele Dvs de contact va rugam sa bifati varianta "Livrare la o alta adresa" si sa introduce┼úi corect noua adresa de livrare. Este extrem de important s─â oferi┼úi adresa complet─â ┼či corect─â pentru ca livrarea s─â fie realizat─â ├«n condi┼úii optime. In cazul in care livrarea se va face la adresa mentionata in contul Dvs de utilizator va rugam doar sa bifati optiunea "Livrare la aceasta adresa".

Pasul 5
Metoda de livrare este prin curier rapid. Taxele de livrare sunt 0.

Pasul 6
Metoda de plata este "ramburs" sau "cu OP". Plata contravalorii produselor si plata taxelor de curier facandu-se la livrare conform facturii fiscale pe care clientul o primeste in momentul primirii coletului. In cazul platii cu OP, se va face intai plata iar comanda va fi livrata dupa confirmarea platii.

Pasul 7
Inainte de a trimite comanda catre noi aveti optiunea sa o verificati si eventual sa faceti modificari (stergeri sau adaugari de articole in cos) si de a scrie un comentariu pentru comanda (ex.: livrare vineri intre orele 8 si 14...)

Pasul 8
Pentru finalizare se apasa butonul comanda. Din acest moment comanda este deja inregistrata in sistem si veti primi notificari legate de situatia comenzii fie prin telefon fie prin e-mail.

Va multumim!

www.DadysLand.ro
Magazinul tau de birotica si papetarie